Gratis een veilige herinnering ruim voordat de hypotheekrente vaste periode afloopt

Met de hypotheekreminder krijgt u 12 maanden en 6 maanden voor het einde van uw rentevaste periode een herinnering. Hierdoor kunt u op tijd oriënteren op een gunstige verlenging van uw hypotheek.

Daarnaast wordt beoordeeld of u kunt besparen ten opzichte van uw huidige bank na aftrek van alle bijjkomende kosten. Als dit het geval is kunt u gunstige overstap aanbiedingen ontvangen!

Hierdoor bent u verzekerd van een gunstige hypotheekrente voor de resttijd van uw hypotheek. Het invullen van de hypotheekreminder is gratis en uw gegevens worden niet op onze website bewaard.

Aflopen rentevaste periode

Als u de rentevaste periode laat aflopen zult u alleen van uw huidige hypotheekaanbieder een aanbod krijgen. Gemiddeld is dit pas 6 weken voor het verstrijken van deze periode. Hierdoor heeft u niet voldoende tijd om zich goed te oriënteren op andere aanbieders. Tevens vervalt vaak uw nieuwe klanten korting waardoor de kans groot is dat u meer hypotheekrente betaalt dan nodig voor een lange termijn.

Bij een gemiddelde besparing van 0,6% bespaart een gemiddelde hypotheek al meer dan €100 per maand. Bij een restlooptijd van 15 jaar is dit een totaal bedrag van meer dan €20.000.

Hier leest u meer over de werking van de hypotheekreminder. Hier kunt u uw hypotheekgegevens invullen en de reminder instellen.

Laat een reactie achter

Social Media


Later terugkomen? Laat hieronder uw email adres achter en we sturen u een mailtje ter herinnering.Uw email (verplicht)

Hypotheek Aanbieders