Gratis een veilige herinnering ruim voordat de hypotheekrente vaste periode afloopt

Geen categorie

Laagste Hypotheekrente

We hebben de laagste hypotheekrentes op een rij gezet (16 feb 2013 met NHG garantie):

  • Variabel: Argenta 2,35%
  • 5 jr vast: BLG 3,4%
  • 10 jr vast: Argenta 4,2%
  • 15 jr vast: Hypotrust 4,55%
  • 20 jr vast: Nationale Nederlanden 5,2%

Hoe kan je hiervan profiteren? Maak een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Via deze link kun je dat direct doen.

Heb je een bestaande hypotheek? Vul dan de hypotheekreminder in op deze website. Je krijgt dan ruim op tijd een mailtje met wanneer de rentevast periode afloopt van de hypotheek. Daarnaast kun je in het laatste jaar een overstapaanbieding krijgen.

Nuttige links

Positief besparen

Later terugkomen

Wilt u later de hypotheekreminder instellen? Vul hieronder uw email adres in en wij sturen u een mailtje ter herinnering.

Uw email (verplicht)

Met de hypotheekreminder krijgt u 12 maanden en 6 maanden voor het einde van uw rentevaste periode een herinnering. Hierdoor kunt u op tijd oriënteren op een gunstige verlenging van uw hypotheek.

Daarnaast wordt beoordeeld of u kunt besparen ten opzichte van uw huidige bank na aftrek van alle bijjkomende kosten. Als dit het geval is kunt u gunstige overstap aanbiedingen ontvangen!

Hierdoor bent u verzekerd van een gunstige hypotheekrente voor de resttijd van uw hypotheek. Het invullen van de hypotheekreminder is gratis en uw gegevens worden niet op onze website bewaard.

Aflopen rentevaste periode

Als u de rentevaste periode laat aflopen zult u alleen van uw huidige hypotheekaanbieder een aanbod krijgen. Gemiddeld is dit pas 6 weken voor het verstrijken van deze periode. Hierdoor heeft u niet voldoende tijd om zich goed te oriënteren op andere aanbieders. Tevens vervalt vaak uw nieuwe klanten korting waardoor de kans groot is dat u meer hypotheekrente betaalt dan nodig voor een lange termijn.

Bij een gemiddelde besparing van 0,6% bespaart een gemiddelde hypotheek al meer dan €100 per maand. Bij een restlooptijd van 15 jaar is dit een totaal bedrag van meer dan €20.000.

Hier leest u meer over de werking van de hypotheekreminder. Hier kunt u uw hypotheekgegevens invullen en de reminder instellen.

Hypotheekreminder
Hypotheekreminder

 
1. Basisgegevens
 

There was an error on your page. Please correct any required fields and submit again. Go to the first error

 

 

 
Hieronder vragen we u in 3 korte stappen uw gegevens in te vullen. Na de algemene gegevens kunt u basisgegevens mbt. de leningdelen invullen. De laatste stap is de bevestiging waarna u een kopie krijgt van uw gegevens.
1. Algemene gegevens

Aanhef *This question is required


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

calendar

 

 
Online Surveys powered by SurveyGizmo
Online Survey Software

Social Media


Later terugkomen? Laat hieronder uw email adres achter en we sturen u een mailtje ter herinnering.Uw email (verplicht)

Hypotheek Aanbieders