Gratis een veilige herinnering ruim voordat de hypotheekrente vaste periode afloopt

Home

Overstapkosten omlaag, bedenktijd verruimd

Vanaf 1 januari 2013 moeten woningbezitters 3 maanden voor het aflopen van de rentevaste periode worden geïnformeerd door hun hypotheekverstrekker of bank. Daarnaast wordt overstappen goedkoper doordat geldverstrekkers geen extra kosten naast de advies en distributiekosten in rekening mogen brengen. Deze maatregelen zijn door Minister De Jager aangekondigd om de hypotheekmarkt weer klantgericht te maken.

Hypotheekreminder.nl vindt dit een stap in de goede richting. Echter 3 maanden is nog relatief kort. Het proces van vergelijken tot tekenen kan binnen deze termijn worden afgerond maar heeft vaak nog iets langer nodig. Daarnaast bieden geldverstrekkers vaak een korting voor nieuwe klanten die vaak vervalt bij verlenging. Hierdoor kan overstappen vaak gunstig zijn. Vandaar dat hypotheekreminder.nl 1 jaar en 6 maanden als termijn  voor het aflopen van de rentevaste periode hanteert. Verlaging van de overstapkosten is zeer gunstig voor mensen die willen besparen op hun vaste lasten en maakt het instellen van een hypotheekreminder een stuk gunstiger.

Hypotheekreminder.nl

Welkom bij Hypotheekreminder.nl.

Hypotheekreminder.nl is een gratis service waarbij u tijdig wordt gewaarschuwd als uw hypotheek afloopt. Hierdoor heeft u voldoende tijd om alle opties te vergelijken voor een verlenging van uw hypotheek. Een besparing van 0,5 tot 1% is op een hypotheek kan levert gemiddeld tussen de €100 en €250 per maand op.

U kunt de hypotheekreminder hier gratis instellen. U ontvangt dan 12 en 6 maanden voor uw rentevaste periode afloopt een reminder van ons. Tevens ontvangt u een of meerdere aanbiedingen als u kunt besparen op uw maandlasten. Direct na het invullen ontvangt u tevens uw eigen gegevens overzichtelijk in uw e-mail.

Voordat u de hypotheekreminder instelt raden wij aan uw hypotheekgegevens erbij te pakken. Het invullen van de hypotheekreminder kost ongeveer 5 minuten van uw tijd. Hieronder kunt u direct beginnen.

De Hypotheekreminder

Social Media


Later terugkomen? Laat hieronder uw email adres achter en we sturen u een mailtje ter herinnering.Uw email (verplicht)

Hypotheek Aanbieders